SCARB nachtrit 14&15 juli

Transaxlemeetings, forummeetingen tourritten, koffieklets etc...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Dinky Boy
Alfetta Novizio
Alfetta Novizio
Berichten: 101
Lid geworden op: 26 mar 2007, 18:10
Locatie: Groningen
Contacteer:

SCARB nachtrit 14&15 juli

Bericht door Dinky Boy »

Afbeelding

Avontuur en relatiestress, daarvoor staat de jaarlijkse nachtrit garant. Een rit voor de echte bikkels en diehards, de volhouders en de onverzettelijken.

Is het echt zo erg? Welnee, de nachtrit is vooral ook gezellig en lekker apart.

Afbeelding Afbeelding

Het startpunt is Autoparts in Brummen. Daar zal op 14 juli vanaf 20.30 u. de koffie voor u klaarstaan. Tussen 21.00 u. en 22.00 u. start de puzzelrit.

Ten tijde van vertrek zal het nog schemeren. Maar na enkele kilometers zal de nacht vallen. En niet zomaar een nacht. De maan laat zich deze avond nauwelijks zien. Straatlantaarns zijn schaars naast de landweggetjes waarop u zich begeeft. U bent aangewezen op uw koplampen, eventueel extra bevestigde schijnwerpers en een zaklamp (meenemen!!).

Maar u bent niet alleen. Want, zoekende naar het antwoord op een vraag, hoort u rondom in het donker het diepe gehuil van Alfa motoren en brullende uitlaten. U komt onderweg nog een café tegen, waar de koffie warm is en u even wat kunt eten. Hierna kunt u weer verfrist de donkere nacht induiken.

Niet lang nadat de zon weer opgekomen is bereikt u het eindpunt. Hier kunt u ontbijten, terwijl andere deelnemers binnen komen, en wachten op de uitslag van de rit.

AfbeeldingAfbeelding

Meer info in de evenementenkalender.

Wij verwachten u op 14 juli vanaf 20.30 u. in groten getale bij Autoparts Brummen. En neem een zaklamp mee!!


Ronald van der Aa

Seekle van der Veen

Afbeelding

n.b.: ook niet-SCARB leden kunnen meedoen (mits rijdend in een Alfa Romeo) tegen betaling van 8 euro per equipe. Vooraf aanmelden is niet nodig.
[url=http://www.alfaclub.nl/phpbb/viewtopic.php?t=54][img]http://img.photobucket.com/albums/v676/dinkyboy61/Rommelbak/dinklink.gif[/img][/url]
Plaats reactie